Évekkel ezelőtt megtalált engem hobbinak a cukrászat, pontosabban a formatorták világa. A kisfiam első születésnapjára már én szerettem volna készíteni az állatfigurás tortát. Majd a gyermekek mellett itthon töltött években, éjjel éltem ki az én kis alkotói világomban az akkori kreatív énemet, olvastam, tanultam a fortélyokat.

2016-2017-ben megszereztem a Dobos C. József Szakképző Iskolájában a cukrász szakmát. Különböző magánoktatásokra mentem el, hogy képezzem magam. Itthon pedig ment a gyakorlás.

„Gondosan válogatott hozzávalókból,

különleges odafigyeléssel készítem.

Egyedi élményt ad minden alkalomra.

Ez az Aronora Desszert.”

Puzder Enikő

Tavaly véglegesen eldőlt, hogy adunk egy esélyt ennek az életemben. Munkát váltok. Mostanra készült el a kis műhelyem Biatorbágyon. A célom, hogy az egyensúlyra törekedve, minél egészségesebb süteményeket, tortákat készítsek. Hiszem, hogy, ha nincs valamilyen allergia, akkor az ember minden evő, mindenből egy kicsi, mértékkel a tápanyagszükségleteinket könnyebben kielégíti. A sütemények pedig legyenek szépek, gusztusosak, és élményt tudjanak adni egy ünnepen, vagy csak egy hétköznap. Az alapanyagokat szeretem megválogatni. Tejszín, vaj, Callebaut csokoládé, fehér liszt csökkentése mandulaliszttel, minimális ételszínezés, adalékanyag és még sorolhatnám. Tisztán és odafigyelve elkészíteni mindent, mintha a családomnak készíteném.
A jövőben a süteménykészítés mellett még rengeteg ötletem van. Szeretném folyamatosan bővíteni, frissíteni a választékot. Külföldre utazni, új ismereteket szerezni. Kis családias hangulatú gyermek és felnőtt workshopokat tartani, hogy átadjak az örömből, amit az alkotás adhat. Valamint akár később utazásokat szervezni külföldre, megismerni más országok kultikus édességeit egy kirándulással egybekötve… Ki tudja, mit hoz a jövő?
Gyere, nézz körül az oldalamon, válogass, kóstolj és élvezd velem az élet apró örömeit.

Cukrászműhely címe:

 

2051 Biatorbágy

Pátyi u. 3.

Nyitvatartás:

 

Kedd-Péntek: 9:00-17:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap, hétfő: zárva

Az elérhetőség ideje nem jelent klasszikus nyitva tartást, torta rendelésüket kérem, hogy emailben vagy telefonon tegyék meg.

Elérhetőségek:

 

Telefon: 

+36 20 516 7117

E-mail cím:

eniko@aronora.hu