Esküvői torták

Az esküvői torta fontos eleme az esküvőnek.
Nagy gonddal készítek én is most már évek óta ilyen fontos eseményekre is tortákat, desszerteket, apró süteményeket, illetve egyedi elköszönő dobozokat, akár a pár kérésének megfelelő felirattal. Ahol mind a kinézet, mind a finom ízek kellemes emlékek maradhatnak majd.

Nézz körül az oldalamon, az esküvői albumban, milyen torták születtek az elmúlt években, illetve az esküvői torta ízek megtalálhatóak itt.

Az esküvői torta ára az elképzelésetekhez igazodva változhat, a pontos árat így az egyeztetés után tudom nektek ajánlatban megküldeni.

Évi egy alkalommal, általában év elején szervezek egy kóstoló napot is, az aktuális eseményt keresd az oldalamon. Igyekszem ezt a találkozót mindig hangulatos körülmények szervezni, ahol maga a találkozó is egy élmény.

A kiszállítást egy erre a célra készített emeletes tortaszállító dobozban én magam szoktam intézni, a helyszínnel egyeztetve, hogy aznap nektek ezzel ne is kelljen foglalkozni.
Amennyiben érdekel Titeket a lehetőség, keressetek bármelyik elérhetőségemen!

Apró sütemények, desszertasztalok

Cukrászműhely címe:

 

2051 Biatorbágy

Pátyi u. 3.

Nyitvatartás:

 

Kedd-Péntek: 9:00-17:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap, hétfő: zárva

Az elérhetőség ideje nem jelent klasszikus nyitva tartást, torta rendelésüket kérem, hogy emailben vagy telefonon tegyék meg.

Elérhetőségek:

 

Telefon: 

+36 20 516 7117

E-mail cím:

eniko@aronora.hu