Design torták
A Mousse torták irányvonala Franciaországból kezd hozzánk, Magyarországra betörni.
Az érdekesebb, mandulalisztes, vajas, egyéb magvas tészták (ezzel növelve pozitív élettani hatásait a fehér liszt helyett), más, lágy, ropogós rétegekkel találkoznak. A tejszínes könnyű habok különböző ízekkel, a csokoládé tartalom mellé már minimális cukor hozzáadásával készülnek, így magas ízélményt tudnak adni. A formák gyönyörködtetnek. A bársony borítás szerelmeseként a tortáimat kakaóvajas csokoládé permettel szórom meg, ezzel csupán leheletnyit kiemelve különleges formájukat. Viszont nem használok ételfestéket itt, csak a fehér-, tej-, étcsokoládé színeivel játszok. Így ezek természetesen finomak. A méreteket a formájuk adja. A lenti ízek és formák variálhatóak, keress bátran és egyeztessünk!
A vajas mandulás tészta és gesztenyés hab között egy réteg meggy rejtőzik. Ez a torta 6 szeletes méretű.
A mákos vajas tésztát és a fehércsoki mousse-t egy frissítő narancs réteg teszi ízletesebbé. Ez a torta 12 szeletes méretű.
A vajas, mandulalisztes tésztát és a fehércsoki mousse-t a málna teszi különlegesebbé. Ez a torta 8 szeletes méretű.
A csokoládés, mogyorós tészta, nutella réteg és csokoládé mousse, ropogós csoki tallérral a tetején. Ez a torta 6 szeletes méretű.
Cukrászműhely címe:
2051 Biatorbágy
Pátyi u. 3.
Nyitvatartás:
Kedd-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap, hétfő: zárva
Az elérhetőség ideje nem jelent klasszikus nyitva tartást, torta rendelésüket kérem, hogy emailben vagy telefonon tegyék meg.
Elérhetőségek:
Telefon:
+36 20 516 7117
E-mail cím:
eniko@aronora.hu